Смијењен потпредсједник Скупштине града Требиња Бојан Шапурић

Срна
Смијењен потпредсједник Скупштине града Требиња Бојан Шапурић

Требиње - Потпредсједник Скупштине града Требиња Бојан Шапурић из Демократског народног савеза разријешен је дужности на данашњој сједници, а на његово мјесто именован је Мијат Шаровић из Уједињене Српске.

Комисија за избор и именовање требињске Скупштине образложила је да је Шапурић смијењен јер није обављао функцију у општем интересу, као и због тога што не поштује договоре коалиције.

Шапурић је у обраћању одборницима рекао да је своју функцију обављао достојно и одговорно, те да ће наставити да ради у интересу града Требиња.

"Ми смо овим показали гдје је демократија у 21. вијеку. Толико је све ово смијешно и жалосно да човјек не може да повјерује шта се дешава. Све што сматрам да није добро за интерес града нећу подржати, а све што је добро ћу подржати убудуће", рекао је Шапурић.

Одборник ДНС-а у требињској Скупштини Петар Иванковић рекао је да Шапурићево разријешење дужности значи прекид коалиције између СНСД-а и ДНС-а, те замолио одборнике да одустану од Шапурићеве смјене.

Заједно са одборником ДНС-а у требињској Скупштини Петром Иванковићем, Шапурић је данас остао уздржан приликом гласања о кредитном задужењу града.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана