Нови концепт “Зимзограда” у парку “Младен Стојановић”

Срна
Нови концепт “Зимзограда” у парку “Младен Стојановић”

Бањалука - Бањалучка манифестација “Зимзоград” отвара своја врата 14. децембра на новој локацији - у Парку “Младен Стојановић” - традиционалним доласком Дједа Мраза и бројним изненађењима за посјетиоце.

“Потпуно нови концепт зимског града, који ће се простирати на 15.000 метара квадратних, трајаће 45 дана, до 31. јануара наредне године, а посјетиоцима ће пружити посебан амбијентални угођај, свјетлосну чаролију, гастрономску понуду, музички програм, авантуру и забаву”, саопштено је из агенције “Минт” која је организатор ове манифестације.

Из ове агенције наводе да су се потрудили да амбијент “Зимзограда” учине чаробним и угоднијим за посјетиоце, уз бројне свјетлосне ефекте и празничне декорације.

“У сарадњи са Давором Модрушаном, дизајнером свјетла, и Нином Бабић, бањалучком умјетницом, осмислили смо посебан угођај са више од 300.000 лампица, детаља и декорација”, рекао је портпарол “Зимзограда” Марко Шиниковић. Он је навео да је за млађе посјетиоце загарантована авантура у “Фан” и “Кидс” парку, као и дружење са Дједом Мразом у “Кока кола чаробном селу”.

Шиниковић је рекао да ће у зимском граду бити и “жМ:телж кугла”, која скрива разна изненађења за посјетиоце. Он је додао да је од 2. јануара предвиђена бесплатна “жПроинтерж школа клизања”, у којој ће све генерације моћи да од професионалних тренера науче како најбоље искористити “Ајс парк”. Пријатељи овогодишњег “Зимзограда” су, између осталих, компаније “М:тел” и “Проинтер”, а партнери на пројекту су Град Бањалука, Туристичка организација Бањалука и Министарство трговине и туризма Републике Српске.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана