Ухапшен Борислав Радовановић

nezavisne.com
Ухапшен Борислав Радовановић

Приједор - У службеним просторијама ПУ Приједор јутрос око 07:30 часова, а у складу са Законом о прекршајима Републике Српске, ухапшен је Б. Р. због почињеног прекршаја ометање државних органа, привредних друштава и других правних лица у вршењу јавних функција, потврдили су у ПУ Приједор.

Како незванично сазнајемо, ријеч је о Бориславу Радовановићу који се јутрос појавио на послу у Полицијској станици Приједор, иако је у мају прошле године удаљен са посла јер нарушава углед Министарства.

Радовановић је познат и као блогер који је у Анкетном одбору за утврђивање релевантних чињеница у случају смрти Давида Драгичевића учествовао испред групе Правда за Давида, а ухапшен је јер се јутрос појавио на радном мјесту иако је рјешењем удаљен из МУП-а 11. маја 2017. године.

У ПУ Приједор су истакли да је то лице које је затечено на мјесту извршења прекршаја уз употребу силе полицијских службеника задржано „уз лишавање слободе због околности које указују да ће прекршај поновити и биће спроведен у Основни суд у Приједору због спровођења хитног прекршајног поступка”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана