Комшија силовао старицу?

Н. Б.
Комшија силовао старицу?

Кључ - Тридесетседмогодишњи мушкарац из Кључа ухапшен је због сумње да је силовао комшиницу (71).

Све се, наводно, десило у понедјељак у једном селу надомак Кључа, а случај је пријављен око 17 часова. Полицију је позвао старичин син, који је дошао у посјету из Бањалуке. Он је примијетио да нешто није у реду, након чега му је несрећна жена све испричала. Осумњичени је ухапшен истог дана око 20 часова, а наводно је био пијан. Незванично, Кључанин је напаствовао старицу на ливади у близини њене куће.

- Обавили смо увиђај, а осумњиченог теретимо за силовање. Изузета је одјећа, а биће урађен љекарски и гинеколошки преглед жене. Са свим је упознат кантонални тужилац - казао је портпарол МУП-а Унско-санског кантона Але Шиљдедић додавши да не може дати више детаља.

Ухапшени ће након испитивања бити предат у надлежност Кантоналног тужилаштва УСК.

Старица В. Љ. тешко је повријеђена након што је у понедјељак навече претукао и опљачкао Асмир А. (38) у њеној кући у Звечајској улици у Зеници. Старица је истражиоцима испричала да је разбојник око 21 час ушао у њену кућу, оборио је на под и шутирао. Након тога старици је стргнуо златну огрлицу са врата и побјегао. Разбојник је ухапшен само два часа након пљачке. Старица је збринута у Кантоналној болници у Зеници.

- Осумњичени је ланчић продао суграђанки Б. А., код које смо пронашли накит. Теретимо га за разбојништво. О случају је обавијештено и кантонално тужилаштво - рекла је портпаролка МУП-а ЗДК Алдина Ахмић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана