Други пут у 10 дана опљачкана пумпа у Источном Старом граду

nezavisne.com
Други пут у 10 дана опљачкана пумпа у Источном Старом граду

Источно Сарајево - Разбојници су јутрос поново опљачкали бензинску пумпу “Нешковић” у мјесту Доњи Булози, општина Источни Стари град, одакле су овај пут украли око 1.360 марака и цигарете.

То је други пут у 10 дана како се тај објекат нашао на мети пљачкаша, јер је сличан сценарио забиљежен и 10. јуна.

Из Полицијске управе Источно Сарајево јуче је саопштено да истражују и раде на расвјетљавању разбојништва, изведеног јутрос око 5.30.

“Тада су три маскирана лица, пријетећи оружјем радницима, украла новац и неутврђену количину цигарета, а затим побјегла у непознатом правцу и за њима се трага”, рекли су из полиције.

Према незваничним информацијама, пљачкаши су се до пумпе довезли возилом, које су паркирали испред. Потом су, како додаје наш саговорник, утрчали у објекат, гдје су затекли раднике.

“Улетјели су у пумпу, запријетили радницима оружјем, а када су добили паре, изашли су, сјели у ауто и брзо побјегли. Пумпа је, иначе, близу шуме, а око ње нема ни кућа ни других објеката, што им је помогло у намјери да се дочепају плијена и побјегну”, казали су извори “Независних”.

Подсјетимо, четири маскирана лица су, уз пријетњу оружјем, украла 1.500 КМ и неутврђену количину цигарета из исте пумпе 10. јуна, око 21.40. И њима се потом изгубио траг.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана