Летови ка свим дестинацијама из Бањалуке по цијени од 9,99 евра

Срна
Летови ка свим дестинацијама из Бањалуке по цијени од 9,99 евра

Бањалука - Авио-компанија “Ryanair” до сутра у поноћ продаје карте по цијени од 9,99 евра ка свим дестинацијама са бањалучког аеродрома.

Ријеч је о путовањима у новембру и до 15. децембра, а карте се могу наћи само на интернет страници “Ryanair.цом”, саопштено је из ове авио-компаније. 

Авиони “Ryanairа” ће са бањалучког аеродрома два пута седмично летјети за Брисел, Стокхолм и Мемингем, а предвиђена цијена карата за те дестинације је 19,99 евра. 

Летови почињу крајем октобра.

У саопштењу компаније Ryanair, а везано за велику акцију на цијену карата за све три дестинације из Бањалуке: Брисел, Меминген и Стокхолм се наводи да акција траје до сутра 23.08.2018. године у поноћ.

Душко Ковачевић, вд директора предузећа Аеродроми РС АД Бања Лука поводом ове акције је изјавио да су пресрећни што сарађују са авиокомпанијом број 1 у Европи која ће нам свима отворити врата у Европу и Свијет у привредном, туристичком, економском, спортском и свим другим сегментима.

“Рајанер нас је опет изненадио са изузетно лијепом информацијом да се до 23.08.2018 године у поноћ може купити карта за све три дестинације по цијени од 9.99 ЕУР. Позивам све наше грађане да искористе ову изузетну прилику и да за по изузетној цијени отпутују у неку од дестинације према којој Ryanair лети са насег аеродроме”, навео је Ковачевић.           

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана