Летови ка свим дестинацијама из Бањалуке по цијени од 9,99 евра

Срна
Летови ка свим дестинацијама из Бањалуке по цијени од 9,99 евра
Летови ка свим дестинацијама из Бањалуке по цијени од 9,99 евра

Бањалука - Авио-компанија “Ryanair” до сутра у поноћ продаје карте по цијени од 9,99 евра ка свим дестинацијама са бањалучког аеродрома.

Ријеч је о путовањима у новембру и до 15. децембра, а карте се могу наћи само на интернет страници “Ryanair.цом”, саопштено је из ове авио-компаније. 

Авиони “Ryanairа” ће са бањалучког аеродрома два пута седмично летјети за Брисел, Стокхолм и Мемингем, а предвиђена цијена карата за те дестинације је 19,99 евра. 

Летови почињу крајем октобра.

У саопштењу компаније Ryanair, а везано за велику акцију на цијену карата за све три дестинације из Бањалуке: Брисел, Меминген и Стокхолм се наводи да акција траје до сутра 23.08.2018. године у поноћ.

Душко Ковачевић, вд директора предузећа Аеродроми РС АД Бања Лука поводом ове акције је изјавио да су пресрећни што сарађују са авиокомпанијом број 1 у Европи која ће нам свима отворити врата у Европу и Свијет у привредном, туристичком, економском, спортском и свим другим сегментима.

“Рајанер нас је опет изненадио са изузетно лијепом информацијом да се до 23.08.2018 године у поноћ може купити карта за све три дестинације по цијени од 9.99 ЕУР. Позивам све наше грађане да искористе ову изузетну прилику и да за по изузетној цијени отпутују у неку од дестинације према којој Ryanair лети са насег аеродроме”, навео је Ковачевић.           

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана