Други павиљон “Николе Тесле” до краја седмице на располагању студентима

nezavisne.com
Други павиљон “Николе Тесле” до краја седмице на располагању студентима
Други павиљон “Николе Тесле” до краја седмице на располагању студентима

Бањалука - Други павиљон бањалучког Студентског центра “Никола Тесла” до краја седмице коначно би требао бити на располагању студентима.

Објекат, који је уништен у невремену прошле године, у потпуности је реновиран. Одмах по добијању употребне дозволе почеће попуњавање соба, у којима је студентима на располагању 350 лежајева. Иако су радови завршени, њиховом динамиком нису задовољни ни студенти нити управа Центра.

Извођач радова, са којим је уговор склопило реснорно министарство, према њиховим очекивањима, неће испоштовати ни рок за завршетак реконструкције Првог павиљона, па очекују да умјесто 30. новембра, радови на том објекту буду завршени тек након новогодишњих празника.

“Ми ћемо, надам се, ево у петак већ кренути са првом фазом усељења студената. То је онај дио који се односи на бруцоше, тачније њих 88 по конкурсној процеди који ће уселити у ове капацитете овдје. У другом дијелу имамо конкурс који је у току за студенте вишуиг година. Он би требао да буде завршен 27.”, рекао је Драгодлав Топић, директор Студентског центра “Никола Тесла” Бањалука.

Предсједник Скупштине Студентског центра “Никола Тесла” Бањалука Љубиша Карлица додао је да је Дом у комплету саниран и да је све реновирано.

“Изборили смо се и за цијене смјештаја, остају исте, али самом динамиком радова од стране извођача нисмо задовољни”, закључио је он.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана