Мира Галић на челу Савјета за предшколско васпитање и образовање

Срна, RTRS
Мира Галић на челу Савјета за предшколско васпитање и образовање

Бањалука - У Бањалуци је конституисан Савјет за предшколско васпитање и образовање градске организације Социјалистичке партије /СП/, а за предсједника Савјета изабрана је Мира Галић.

За замјеника предсједника Савјета изабрана је Јелена Куртиновић, дужност секретара обављаће Свјетлана Мамић, а на конститутивној сједници донесен је и план активности Савјета за предстојећи период у коме су акценти стављени на неке од кључних проблема у овој области, саопштено је из Градског одбора СП.

Галићева је рекла да Савјет за предшколско васпитање и образовање чине стручни људи, са резултатима и дугогодишњим искуством у предшколском раду.

“У предстојећим активностима фокус ће бити на изградњи нових вртића, те анализи и приједлозима измјена постојећих законских рјешења и правилника из ове области. Посебну пажњу посветићемо обиљежавању 70 година предшколства у Бањалуци наредне године”, истакла је Галићева.

Савјет за предшколско васпитање и образовање један је од савјета формираних при Градском одбору бањалучких социјалиста, а дио је политике да у најважнијим областима струка има главну ријеч, односно да се реалним проблемима баве људи који имају и знање и резултате, истиче се у саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана