Бајкери обрадовали обољеле од целијакије

Ј. Ц.
Бајкери обрадовали обољеле од целијакије

Бањалука - Чланови мото-клуба “Стршљен”, који су недавно организовали “Мото-фест”, показали су да хуманост није само ријеч, а дио прихода од ове манифестације даровали су обољелима од целијакије

Градоначелник Бањалуке Игор Радојичић организовао је у петак пријем за организаторе “Мото феста”, који је крајем маја привукао на хиљаде мотоциклиста из региона и Европе. Радојичић је казао да овакви скупови промовишу Бањалуку као привлачну туристичку дестинацију. Предсједник клуба Синиша Праштало каже да су веома задовољни резултатима и да ће се трудити да ова манифестација додатно добије на атрактивности и тиме привуче што више мотоциклиста у град на Врбасу. Он је додао да је ово удружење у мјесецима иза нас, између осталог, провело и низ хуманитарних акција.

- У знак пажње према људима којима је потребна наша помоћ, одлучили смо и да дио прихода од “Мото феста”  додијелимо Удружењу за помоћ обољелим од целијакије - рекао је Праштало. У име Удружења, донацију је примила Татјана Стојанаћ, предсједница овог удружења.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана