Карановац добио дјечије игралиште

Срна
Карановац добио дјечије игралиште
Карановац добио дјечије игралиште

Бањалука - Градоначелник Бањалуке Игор Радојичић отворио је данас новоизграђено дјечије игралиште у насељу Карановац, које је донација предузећа "Дрвопродекс" и Фудбалског клуба "Карановац".

Радојичић је рекао је да је ово шеснаесто игралиште саграђено у великој акцији коју је Град започео прошле године са друштвено одговорним компанијама, саопштено је из Градске управе.


"Ширимо се и на сеоска и приградска подручја, а избор понуђене локације за игралиште је на спонзорима. Овај пут, хвала предузећу жДрвопродексж и ФК Карановац", рекао је Радојичић.

Он је истакао да је ово добар примјер и другим компанијама, које послују на сеоском и приградском подручју, да се прикључе акцији и у тим срединама за дјецу ураде нешто овако.

"Компанија жДрвопродексж, поред тога што заопшљава велики број мјештана из овог краја, и донацијом игралишта доприноси својој заједници", закључио је Радојичић.

Предсједник Мјесне заједнице Карановац Бошко Вуксан рекао је да ново игралиште значи много за мјештане, те је захвалио донаторима.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана