Zimska čarolija zasijaće sa trista hiljada lampica

D. B.
Zimska čarolija zasijaće sa trista hiljada lampica

Banjaluka - Tradicionalni "Zimzograd" otvoriće vrata 14. decembra na novoj lokaciji u parku "Mladen Stojanović", a pripreme za ovu zimsku čaroliju u punom su jeku.

Praznični ugođaj će upotpuniti više od 300.000 lampica, detalja i prazničnih dekoracija. Riječ je o potpuno novim konceptu koji će se prostirati na 15.000 metara kvadratnih i trajati 45 dana. Portparol "Zimzograda" Marko Šiniković rekao je da građane očekuje bogat program i da će svako pronaći nešto za sebe.

- Potrudili smo se da ambijent "Zimzograda" učinimo čarobnim i ugodnijim za sve naše posjetioce, uz brojne svjetlosne efekte i praznične dekoracije. Oni koji nas posjete moći će uživati u gastro specijalitetima, brojnim degustacijama i muzičkom programu - kazao je Šiniković.

U saradnji sa Davorom Modrušanom, dizajnerom svjetla i Ninom Babić, poznatom banjalučkom umjetnicom, osmišljen je praznični ugođaj sa više od 300.000 lampica, detalja i dekoracija.

- Posjetioce očekuje poseban ambijentalni ugođaj i svjetlosna čarolija - istakao je Šiniković.

Za mališane je organizovano druženje sa Djeda Mrazom, kao i zabava u "Fan" i "Kids parku", a od 2. januara počinje i škola klizanja, u kojoj mogu učestvovati sve generacije.

- Posjetioci će moći besplatno da uče od profesionalnih trenera kako najbolje iskoristiti "Ajs park". Takođe, tu je i kugla koja skriva razna iznenađenja za naše posjetioce - rekao je Šiniković i dodao da će "Zimzograd" trajati do 31. januara 2019. godine.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana