Zbog radova na elektromreži naselja i ulice bez struje

N. B.
Zbog radova na elektromreži naselja i ulice bez struje

Banjaluka - Zbog radova na elektromreži, danas od osam do 16 časova doći će do prekida u snabdijevanju električnom energijom na Bulevaru vojvode Petra Bojovića, kao i u dijelovima naselja Gornji Maksimovići, Mikići, Kozica i Tramošnja, saopšteno je iz "Elektrokrajine".

- Iz istih razloga bez struje od osam do 10 časova biće i dijelovi naselja Tunjice, Ramići, Kuljani, Barlovci, Lipovci, Bukovica i Jablan. U vremenu od devet do 11 časova bez električne energije biće dio ulice Pere Krece, a dio naselja Rekavice od 10.30 do 14 časova - stoji u saopštenju.

Dodaju da će bez struje od 12.30 do 14 časova biti dijelovi ulica Braće Jugovića, Miloša Obilića, Patrijarha Arsenija Čarnojevića i Milovana Glišića.

- Do privremenog nestanka električne energije od 13 do 17 časova doći će u dijelu ulice Braće Podgornika. Bez struje od devet do 14 časova biće i dijelovi ulica Manastira Moštanice, Zvjezdana Mandića, Franca Šuberta i Branka Koščice, kao i dio naselja Srpski Milanovac - naveli su u "Elektrokrajini".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana