Vozač pokušao izbaciti tinejdžera iz autobusa

V. P.
Vozač pokušao izbaciti tinejdžera iz autobusa

Banjaluka - Društvenim mrežama kruži snimak incidenta koji se navodno dogodio u autobusu gradskog prevoza, a u kojem se može vidjeti kako vozač pokušava izbaciti jednog tinejdžera iz autobusa.

Snimak je prvo objavljen na “Fejsbuk” stranici “Uživo sa balkanskih ulica”, gdje je navedeno da se taj slučaj dogodio u autobusu u Banjaluci, a prenijeli su ga i pojedini portali.

Prema onome što se može čuti na snimku, vozač je iznerviran jer je tinejdžer psovao. Može se vidjeti kako vozač ustaje sa svog mjesta, prilazi ovom putniku i pokušava ga izvući iz autobusa. Prijeti mu, čak ga je i udario, ali se on opirao, te je ostao na svom mjestu. Nakon naguravanja vozač odustaje i vraća se na svoje mjesto.

Prema navodima pojedinih portala, to se dogodilo na liniji Banjaluka - Radosavska, ali juče nije bilo moguće sa sigurnošću utvrditi da li je to tačno. Iz policije poručuju da na području Policijske uprave Banjaluka nije prijavljen navedeni događaj, ali da će se obaviti provjere s ciljem utvrđivanja svih okolnosti.

U Odjeljenju za inspekcijske poslove su rekli da do juče popodne nisu primili nikakvu prijavu da se tako nešto dogodilo na nekoj od linija javnog prevoza. Ovaj snimak izazvao je rasprave na društvenim mrežama. Jedni su  tvrdili da napad nema opravdanja, dok su drugi branili vozača, komentarišući da su viđali tinejdžera i ranije u autobusu, te da se on i prije bahato ponašao. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana