Возач покушао избацити тинејџера из аутобуса

В. П.
Возач покушао избацити тинејџера из аутобуса

Бањалука - Друштвеним мрежама кружи снимак инцидента који се наводно догодио у аутобусу градског превоза, а у којем се може видјети како возач покушава избацити једног тинејџера из аутобуса.

Снимак је прво објављен на “Фејсбук” страници “Уживо са балканских улица”, гдје је наведено да се тај случај догодио у аутобусу у Бањалуци, а пренијели су га и поједини портали.

Према ономе што се може чути на снимку, возач је изнервиран јер је тинејџер псовао. Може се видјети како возач устаје са свог мјеста, прилази овом путнику и покушава га извући из аутобуса. Пријети му, чак га је и ударио, али се он опирао, те је остао на свом мјесту. Након нагуравања возач одустаје и враћа се на своје мјесто.

Према наводима појединих портала, то се догодило на линији Бањалука - Радосавска, али јуче није било могуће са сигурношћу утврдити да ли је то тачно. Из полиције поручују да на подручју Полицијске управе Бањалука није пријављен наведени догађај, али да ће се обавити провјере с циљем утврђивања свих околности.

У Одјељењу за инспекцијске послове су рекли да до јуче поподне нису примили никакву пријаву да се тако нешто догодило на некој од линија јавног превоза. Овај снимак изазвао је расправе на друштвеним мрежама. Једни су  тврдили да напад нема оправдања, док су други бранили возача, коментаришући да су виђали тинејџера и раније у аутобусу, те да се он и прије бахато понашао. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана