Видовић и Гаврановић уручили пакете у Лазареву

Aгенције
Видовић и Гаврановић уручили пакете у Лазареву

Бањалука - Министар за економске односе и регионалну сарадњу Репубике Српске Игор Видовић, градоначелник Бањалуке Слободан Гаврановић и представници Савјета бањалучких мјесних заједница Лазарево један и два уручили су пакете помоћи социјално најугроженијим становницима у тим насељима, поводом предстојећих васкршњих празника.

Видовић је рекао да данашња акција може бити подстрек организаторима за даље активности у овом правцу, додавши да су пакети резултат прикупљања средстава од приватних привредних субјеката и средстава чланова Савјета, те да корисницима значе јако много.

"Ово је моја Мјесна заједница и увијек сам био укључен у ове активности. То што сам промијенио функцију не значи да не треба да се вратим у базу и даље сарађујем са овим људима", рекао је Видовић.

Он је навео да данашња акција представља и честитку корисницима ове помоћи за предстојеће празнике, те искористио прилику да грађанима Републике Српске честита васкршње и ускршње празнике.

Представник Савјета мјесних заједница Лазарево један и два Миленко Савичић рекао је да је подијељено око 700 килограма помоћи у прехрамбеним артиклима и средствима за хигијену за око 20 најугроженијих породица, коју су обезбиједили привредни субјекти који гравитирају овим подручјем.

"Ово је трећа акција коју организујемо у посљедње двије године, а сљедећи пут настојаћемо да проширимо листу", додао је Савичић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана