Ulice i naselja bez struje

V. P.
Ulice i naselja bez struje

Zbog planiranih radova na elektromreži danas će od osam do 15 časova bez struje biti dio Verića, Jovića, Gajića, Pantoša, Arnaučana i Ljubičića.

- Do prekida u snabdijevanju električnom energijom doći će i u dijelovima Srpskog Milanovca, Drakulića, Rakovačkih bara i Motika od osam do 17 časova - najavili su u "Elektrokrajini".

Dodali su da će bez struje biti dijelovi ulica Jovana Dučića, Vuka Karayića, Vladimira Iliča Lenjina i Kralja Petra Prvog Karađorđevića te Grčke i Vidovdanske od 8.30 do 11 časova.

- Slična situacija će biti od 8.30 do 11 časova u ulicama Careva Romanovih, Cetinjskoj, Đure Đakovića, Filipa Macure, Kozarskoj i Radoje Domanovića - rekli su u "Elektrokrajini".

Kazali su da će bez struje biti dio Lokavara od 8.30 do 14 časova, a ulice Bitoljska i 7. februara od devet do 14 časova.

- Do prekida u snabdijevanju električnom energijom doći će u dijelu ulice Kralja Petra Prvog Karađorđevića od devet do 15 časova, a u Karanovcu, Ducipolju i Ljubačevu od 11 do 13 časova - kazali su u "Elektrokrajini".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana