Улице и насеља без струје

В. П.
Улице и насеља без струје

Због планираних радова на електромрежи данас ће од осам до 15 часова без струје бити дио Верића, Јовића, Гајића, Пантоша, Арнаучана и Љубичића.

- До прекида у снабдијевању електричном енергијом доћи ће и у дијеловима Српског Милановца, Дракулића, Раковачких бара и Мотика од осам до 17 часова - најавили су у "Електрокрајини".

Додали су да ће без струје бити дијелови улица Јована Дучића, Вука Караyића, Владимира Илича Лењина и Краља Петра Првог Карађорђевића те Грчке и Видовданске од 8.30 до 11 часова.

- Слична ситуација ће бити од 8.30 до 11 часова у улицама Царева Романових, Цетињској, Ђуре Ђаковића, Филипа Мацуре, Козарској и Радоје Домановића - рекли су у "Електрокрајини".

Казали су да ће без струје бити дио Локавара од 8.30 до 14 часова, а улице Битољска и 7. фебруара од девет до 14 часова.

- До прекида у снабдијевању електричном енергијом доћи ће у дијелу улице Краља Петра Првог Карађорђевића од девет до 15 часова, а у Карановцу, Дуципољу и Љубачеву од 11 до 13 часова - казали су у "Електрокрајини".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана