U toku rekonstrukcija lokalnih puteva

I. P.
U toku rekonstrukcija lokalnih puteva

Banjaluka - U rekonstrukciju lokalnih puteva grad će uložiti 738.000 KM, a u toku su radovi na dionicama Bronzani Majdan - Stojanovići, Osnovna škola u Bosančićima, u Piskavici, Josipovićima, Jekića put i Zlatiborska ulica. U toku je i izrada trotoara u Potkozarju.

- Radovi su već završeni na putnim pravcima: Nevesinjska, Žitomislićka, Jovići - Kremenovići - Jošikova voda, Saračica - Dragojevići, put za Mitroviće na Saračici, Stanivukovići u Bistrici i Telići - Stjepanovići - rekli su u Odjeljenju za komunalne i stambene poslove i poslove saobraćaja Gradske uprave.

Ovogodišnjim programom zajedničke komunalne potrošnje planirana je rekonstrukcija lokalnih i nekategorisanih puteva na pravcima: Racune - Devići - Gradina - Pejići, nastavak puta Stražbenica, Ilijaši - Ušići, Makivići - Đuričići, put za Miloševiće, put prema Bosančićima, Krčmarski put, Udovičići - Moconjska škola, Mišići - Jankovići, put za Milakoviće, Suturlija - Ninkovići, Bijeli put - Popovići - Trubajići, put za Iliće, Mali Račići - Grbići, Pijesak - Trubajaći, nastavak za Šukale, zaselak Vučići, Vrhovci - Verića polje, dio Piskavica - Kostići te put prema groblju u Ramićima.

Radove izvodi preduzeće "Građenje Đurić", a rok za završetak svih radova je 120 dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana