Skraćeno radno vrijeme Mog marketa 31. decembra

D. B.
Skraćeno radno vrijeme Mog marketa 31. decembra

Banjaluka - Lanac prodavnica “Moj market” već godinama u okviru akcije pod nazivom “Poklonimo osmijehe zajedno” darovima uljepšava praznične trenutke udruženjima, a ovaj put su obradovali svoje radnike odlukom da će 31. decembra raditi skraćeno, do 21 čas.

Ovo su predložili pratioci “Fejsbuk” stranice “Tropik”, koji su poželjeli da radnici Novu godinu provedu sa porodicama.

- Cilj akcije je da pratioci naše stranice navedu udruženje za koje smatraju da bi bilo dobro da ih obradujemo. Na osnovu tih komentara biramo udruženja kojima uručimo poklon pakete - rekla je portparolka trgovinskog lanca “Moj market” Aleksandra Marković.

Ona je dodala da je komentar sa najvećim brojem lajkova bio onaj koji predlaže da iznenade radnike za praznike skraćivanjem radnog vremena.

- Kao društveno odgovorna kompanija odlučili smo da usvojimo prijedlog naših pratilaca. Samo dvije prodavnice lanca “Moj market” biće dežurne 31. decembra, a to su prodavnica u Boriku u ulici Živojina Mišića 10 i u Obilićevu (Mejdanu) u ulici Cara Lazara 23/B - rekla je Markovićeva i dodala da će radnici koji su se prijavili da rade u dežurnim prodavnicama 31. decembra dobiti dodatnu nadoknadu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana