Скокови с моста и плес под звијездама отварају “Љето на Врбасу”

М. В.
Скокови с моста и плес под звијездама отварају “Љето на Врбасу”

Бањалука - Посјетиоци традиционалне манифестације “Љето на Врбасу”, која ће бити одржана од 22. до 29. јула, уживаће у разноликом програму уз бројне новине које је припремила Туристичка организација у сарадњи с партнерима.

Манифестација почиње скоковима с Градског моста 22. јула са почетком од 14 часова, док ће церемонија отварања “Љета на Врбасу” бити истог дана са почетком од 21 час на плажи Зелена испод дворане “Обилићево”.

- Само отварање биће новина. Замишљено је да у сарадњи са Плесним клубом “Гема” организујемо плес под звијездама, уз учешће посјетилаца манифестације - казала је директорица Туристичке организације Бањалука (ТОБЛ) Ирена Радојевић и позвала све да дођу и заједно плешу, а правило облачења за то вече је црно-бијела комбинација.

Посјетиоце очекује и биоскоп на тврђави Кастел, те бројна такмичења за малишане која ће бити одржана на базенима “Акване”. Једна од новина је “зип лајн”, односно прелазак Врбаса преко ужета до сплава у дужини од 80 метара.

- Уколико буде показана велика заинтересованост, ову активност ћемо и продужити, а цијена преласка неће прелазити осам КМ - казао је Зоран Санковић из ТОБЛ-а.

Планирано је да 28. јула на тврђави Кастел буде одржан фестивал електронске музике “Елемент”, а манифестација ће бити затворена 29. јула трком дајак чамаца на Абацији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана