Selfi lokacije za bolju promociju

I. K.
Selfi lokacije za bolju promociju

Banjaluka - Prateći aktuelni trend selfija, novost u ponudi grada biće table koje označavaju najljepša mjesta za fotografisanje, a koje su postavljene u parkovima “Petar Kočić” i “Mladen Stojanović” te na najposjećenijoj reakreativnoj lokaciji Banj brdo.

Projekat “Banjaluka selfi spot” realizovalo je Udruženje građana “Turistička tačka” radi bolje promocije atraktivnih gradskih lokacija.

- Cilj nam je bio da promovišemo atraktivne mikrolokacije u Banjaluci, koje doprinose stvaranju prepoznatljivog imidža našeg grada kao turističke destinacije - kazao je v.d. načelnika Odjeljenja za kulturu, turizam i socijalnu politiku Neven Stanić.

Na internet stranici Turističke organizacije grada biće dostupna i mapa sa postavljenim tablama.

- Ovaj projekat će turistima, a posebno mlađoj populaciji koja posjećuje Banjaluku, omogućiti određen vid dodatne zabave dok prate mapu i traže obilježene lokacije, kao i dok na njima prave kreativne i zabavne selfi fotografije, ujedno promovišući naš grad dijeljenjem fotografija na društvenim mrežama - zaključili su iz resornog odjeljenja.

Nedavno su postavljene i klupe “prvog poljupca”, koje se nalaze u Aleji Svetog Save, na platou ispred Muzeja savremene umjetnosti RS, na šetalištu uz Vrbas u naselju Obilićevo i u parku “Mladen Stojanović”.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana