Селфи локације за бољу промоцију

И. К.
Селфи локације за бољу промоцију

Бањалука - Пратећи актуелни тренд селфија, новост у понуди града биће табле које означавају најљепша мјеста за фотографисање, а које су постављене у парковима “Петар Кочић” и “Младен Стојановић” те на најпосјећенијој реакреативној локацији Бањ брдо.

Пројекат “Бањалука селфи спот” реализовало је Удружење грађана “Туристичка тачка” ради боље промоције атрактивних градских локација.

- Циљ нам је био да промовишемо атрактивне микролокације у Бањалуци, које доприносе стварању препознатљивог имиџа нашег града као туристичке дестинације - казао је в.д. начелника Одјељења за културу, туризам и социјалну политику Невен Станић.

На интернет страници Туристичке организације града биће доступна и мапа са постављеним таблама.

- Овај пројекат ће туристима, а посебно млађој популацији која посјећује Бањалуку, омогућити одређен вид додатне забаве док прате мапу и траже обиљежене локације, као и док на њима праве креативне и забавне селфи фотографије, уједно промовишући наш град дијељењем фотографија на друштвеним мрежама - закључили су из ресорног одјељења.

Недавно су постављене и клупе “првог пољупца”, које се налазе у Алеји Светог Саве, на платоу испред Музеја савремене умјетности РС, на шеталишту уз Врбас у насељу Обилићево и у парку “Младен Стојановић”.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана