Шарена оаза у парку “Петар Кочић”

И. Б.
Шарена оаза у парку “Петар Кочић”

Други “Фестивал цвијећа” отворен је у петак у парку “Петар Кочић”, а на њему ће током викенда учествовати десет излагача.

Фестивал ће бити отворен до недјеље, а грађани ће моћи да виде и купе велики избор цвијећа и опреме за хортикултуру. Суграђани и бројни гости у петак су дошли у парк да виде шта су приредили излагачи овогодишњег фестивала цвијећа, који у својој понуди имају велики избор цвијећа, биљака, садница, цвјетних аранжмана, опреме за хортикултуру, као и декоративног садног материјала.

Градоначелник Игор Радојичић, који је посјетио овај фестивал, подсјетио је да је ова манифестација један од догађаја у оквиру “Прољећа у Бањалуци”, те захвалио излагачима који су прихватили позив града да ове године на отвореном понуде цвијеће и украсно биље.

Сва три дана манифестације су продајног карактера, уз пратећу изложбу дјечјих радова и музичко-забавни програм. Из програма се издваја школа аранжирања. У суботу сви заинтересовани моћи ће уживати у цвјетној оази од 10 до 17.30 часова, а завршни дан од осам до 15 часова.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана