Radost praznika u srcima mališana

A. S.
Radost praznika u srcima mališana

Banjaluka - Gradonačelnik Igor Radojičić juče je u Centru za socijalni rad podijelio paketiće najosjetljivijoj kategoriji djece - mališanima iz hraniteljskih porodica.

Iako praznična čarolija obuzme ulice i domove kod većine stanovništva, ta čarolija je često luksuz za pojedine. Da svi zaslužuju podjednaku sreću i radost u vrijeme praznika svjedoči i jučerašnja podjela paketića. Humanošću predstavnika firmi i pojedinaca obezbijeđeno je 300 paketića za najosjetljivije kategorije društva. A radost mališana koja je ispunila juče prostorije centra najbolja su potvrda za sve one koji su učestvovali u ovoj akciji da su učinili dobro djelo.

Iz Centra za socijalni rad poručuju da su zadovoljni što su paketići obezbijeđeni za sve mališane i izrazili veliku zahvalnost donatorima, NLB banci, Mladim socijaldemokratama SNSD-a, preduzeću “Nora plast”, te Milanu Milanoviću i Goranu Kurtinoviću.

- Veliku zahvalnost dugujemo i gradonačelniku Radojičiću, bez koga ne bi bilo moguće organizovati ovu podjelu paketića. Na njegovu podršku smo uvijek mogli računati jer je svojim radom uvijek bio posvećen socijalnim temama - naveli su u Centru za socijalni rad.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana