Радојичић: Далила Бојић-Ролд будући в.д. директора Центра за социјални рад

Nezavisne.com
Радојичић: Далила Бојић-Ролд будући в.д. директора Центра за социјални рад

Бањалука - Далила Бојић-Ролд, актуелни помоћник директора Центра за социјални рад, биће у наредном периоду именована за вршиоца дужности ове установе док не буде изабран нови директор, рекао је градоначелник Игор Радојичић и нагласио да неће нико бити доведен са стране у овој фази.

"Скупштина града треба да распише конкурс, надам се на првој сљедећој сједници у септембру и на конкурсу да буде изабран нови директор. У међувремену, не сматрам рационалним да се неко нови са стране доводи у посао па се поново бира нови директор, већ ће то бити актуелни помоћник који и тренутно обавља тај посао јер је разријешена директорица Вера Сладојевић већ дуже времена на боловању", појаснио је Радојичић.

 Сладојевићева је смијењена са мјеста директора Центра за социјални рад на посљедњој сједници Скупштине града након што су одборници изгласали њено разрјешење.

Она је смијењена због пропуста о усвајању брата и сестре из Бањалуке, Северина и Свјетлане, који су по убрзаној процедури усвојени и одведени у Канаду.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана