Putnici vraćani na početnu stanicu

V. P.
Putnici vraćani na početnu stanicu

Banjaluka - Putnici koji su se protekle subote vozili na liniji broj osam Autobuska stanica - Podgora žale se da autobus, zbog obustave saobraćaja u gradu, nije mogao doći do odredišta, te su vraćeni na polaznu stanicu, a novac kojim su platili kartu nije im vraćen.

Zbog održavanja Banjalučkog polumaratona u mnogim ulicama bio je obustavljen saobraćaj, pa su autobusi preusmjeravani na alternativne pravce. Putnica Danijela Bajić kaže da je u subotu u devet časova sa suprugom ušla u “osmicu” na stanici kod Poljoprivredne škole, te da su platili karte.

- Kada smo došli pod Starčevicu, nismo imali kud i vozač nas je vratio na stanicu. Rekao je da čekamo novi polazak u 12 sati, jer nema kud da prođe. Kazao je da nam ne može vratiti novac jer je već izdao karte - rekla je Bajićeva.

Iz firme “Žak turs”, kojoj pripada ova linija, poručuju da oni koji smatraju da su oštećeni mogu doći u njihove prostorije, te će im biti vraćen novac.

- Vozač mora naplatiti kartu čim putnik uđe u autobus i ne zna šta će se dogoditi na trasi - kažu u “Žak tursu” i dodaju da su u subotu uvodili dodatne autobuse.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana