Пуштен у саобраћај асфалтирани пут у насељу Петрићевац

Срна
Пуштен у саобраћај асфалтирани пут у насељу Петрићевац

Бањалука - Носилац изборне листе СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице три Никола Шпирић вечерас је пустио у саобраћај новоасфалтирани пут у бањалучком насељу Петрићевац дужине 500 метара.

Шпирић је рекао Срни да је у разговору са пријератним становништвом и људима који тренутно живе у овом, углавном, избјегличком насељу, сазнао да им је потребна помоћ у асфалтирању ове дионице пута.


“Заједно са градским властима Бањалуке помогли смо да људи у овом насељу живе животом достојним човјека”, истакао је Шпирић.

Он је рекао да је за 15 дана завршено асфалтирање четири крака Улице Владе Зељковића.

Шпирић каже да реализација овог пројекта не би била могућа без помоћи градоначелника Бањалуке Игора Радојичића и његовог тима.

Радојичић је рекао да је ова улица асфалтирана захваљујући заједничком залагању свих људи добре воље, а на иницијативу мјештана насеља Петрићевац.

Он је навео да је на простору између насеља Петрићевац и Паприковац, настављајући се на Мотике, прошле и ове године асфалтирано више саобраћајница.

“То су све попречне улице. Ово је ново насеље у којем је изграђено много кућа у протеклих 10-20 година и инфраструктура тек стиже”, рекао је Радојичић Срни.

Члан Савјета Мјесне заједнице Петрићевац Саша Бабић захвалио је Шпирићу и градској власти на помоћи да ова улица буде асфалтирана.

“Насеље је препорођено јер ће асфалтирани пут унаприједити живот његових становника”, рекао је Бабић.

Пуштању у саобраћај новоасфалтираног пута присуствовао је и замјеник градоначелника Бањалуке Срђан Амиџић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана