Први и једини град са “Вибер” стикерима

И. К.
Први и једини град са “Вибер” стикерима

Бањалука - Бањалука је први град у Републици Српској и БиХ који је покренуо властиту “Вибер” заједницу, преко које њени чланови из прве руке могу добити информације о важним локалним догађајима, саопштено је из Градске управе.

Градоначелник Игор Радојичић рекао је да је ово још један вид промоције града, у складу с изазовима које намеће развој модерне технологије.

- Стикере, који су бесплатно доступни, урадили су млади домаћи дизајнери, а сваки од њих представља аутентично рјешење које је карактеристично за град - истакао је Радојичић.

Директорица “Вибера” за пословни развој у средњој и источној Европи Даниела Иванова рекла је да је компанија посебно поносна на сарадњу са градом Бањалука, што одражава посвећеност стварању снажних и ангажованих партнерстава широм региона.

- Ове шармантне “Вибер” наљепнице сигурно ће представљати нову димензију поштовања према првом граду на овим просторима који ће имати пакет стикера на нашој апликацији, а тиме и даље повезати породице, пријатеље и све наше кориснике који дијеле једнаку љубав према Бањалуци гдје год се налазили у свијету - казала је Иванова.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана