Potrebna pomoć za pripremu praznične trpeze

A. S.
Potrebna pomoć za pripremu praznične trpeze

Banjaluka - Nakon uspješno organizovanog novogodišnjeg ručka na kojem je bilo više od 300 sugrađana, Humanitarno udruženje “Mozaik prijateljstva” za sve korisnike priprema i ručak za Badnji dan.

Predsjednik udruženja Miroslav Subašić rekao je da su pripreme u punom jeku i da je svaka donacija dobrodošla.

- Pozivamo sve građane i ljude dobre volje, kada budu pripremali ručak za svoju porodicu, da se sjete i “Mozaika prijateljstva”, kako bismo duh božićnih praznika približili najugroženijima - rekao je Subašić.

Svi korisnici, volonteri i aktivisti udruženja su prošlu godinu ispratili na najbolji mogući način, jer je podijeljeno više od 200 paketića, a stariji korisnici su uz pjesmu, muziku i zabavu dočekali novu 2019. godinu.

- Atmosfera je zaista bila sjajna, jer je podijeljeno više od 300 paketa hrane, a uz pomoć donatora obezbijeđena je i bogata trpeza na kojoj su se našli sarma, čorba, kolači, pite i sve ono što priliči novogodišnjem ručku - naveo je Subašić.

Dodao je da su se za dobro raspoloženje pobrinuli profesionalni muzičari, na čije taktove nisu ostali imuni ni oni najstariji, pa su skoro svi plesali i uživali u prazničnoj atmosferi.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana