Поправљене клацкалице и љуљашке у МЗ Центар

И. К.
Поправљене клацкалице и љуљашке у МЗ Центар

Бањалука - Постављањем сједалица на клацкалицама и љуљашкама завршена је санација дјечјег игралишта у улици Васе Пелагића, саопштено је из Одјељења за комуналне послове.

Истакнуто је да су у овом кутку за најмлађе у МЗ Центар  претходно лакиране све конструкције справа. У складу са временским приликама планиран је наставак радова на санацији још десетак дјечјих игралишта на којима су забиљежена највећа оштећења како би била што безбједнија за употребу.

Радови се обављају у оквиру хитне санације оштећених игралишта и надстрешница на аутобуским стајалиштима из 2018. године.

- Крајем прошле године поправке разних оштећења обављене су на више игралишта на којима су замијењене сједалице на љуљашкама и клацкалицама, постављени нови ланци на гумама за љуљање, те лакиране конструкције - наводе из одјељења.

Средства за редовно одржавање комуналне опреме, у коју су укључена и дјечја игралишта, буду планирана сваке године у буџету, а овогодишњим програмом заједничке комуналне потрошње за ту намјену  планирано је 30.000 КМ.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана