Поклонима уљепшан Васкрс за 200 корисника

Ј. Ц.
Поклонима уљепшан Васкрс за 200 корисника

Бањалука - Корисницима услуга Центра за социјални рад на подручју града посјетом, дружењем и поклонима уљепшани су васкршњи празници.

Лицима у стању социјалне потребе подијељени су пакети са прехрамбеним и хигијенским намирницама. А за поклоне су се побринули представници донатора и радници центара.

- Међу 200 корисника којима су уручени поклони 180 је особа свих старосних доба који су корисници седам дневних центара са подручја града. Међу њима је и десет прималаца социјалне помоћи којима је одузета пословна способност, а живе у оквиру своје породице и под надзором су сталних старатеља и исто толико лица са менталним обољењима којима је потребан стални надзор чланова породице или стручног особља - казали су у Центру за социјални рад.

У дневним центрима приликом ових посјета и уручења поклона биле су организоване пригодне васкршње радионице.

- Хвала људима из Центра за социјални рад који су нам учинили да и ми људи нешто слабијег материјалног стања на достојанствен начин прославимо највећи хришћански празник Васкрс - рекао је један од корисника Центра који је добио пригодан пакет, а који није желио да му објавимо име.

Поклоне су обезбиједили канцеларија ОХР-а, фирме "Крајина Клас", "Витинка" и "Млијеко продукт", удружење Кола српских сестара "Јединство" и "ПТСП Јединство", а организатор је био Центар за социјални рад.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана