Podrška SP zaduženju grada emisijom hartija od vrijednosti

Srna
Podrška SP zaduženju grada emisijom hartija od vrijednosti

Banjaluka - Banjalučki Gradski odbor Socijalističke partije /SP/ podržaće prijedlog odluke o zaduženju grada emisijom hartija od vrijednosti u iznosu do 6.000.000 KM, koji će danas razmatrati gradska Skupština, jer ova stranka podržava sve projekte i odluke čiji je cilj rješavanje problema građana.

"Odluka o zaduženju naći će se danas pred odbornicima Gradske skupštine, a planirano je da sa šest miliona KM bude finansirano više kapitalnih investicija, među kojima je izgradnja mosta preko Vrbasa na lokaciji sadašnjeg Zelenog mosta, što je projekat koji zaslužuje posebnu pažnju i podršku u realizaciji", smatraju u ovoj partiji.


Iz SP-a je saopšteno da će, osim rješavanja ovog problema, Gradski odbor te stranke podržati i projekat rekonstrukcije Ulice Aleksandra Prvog Karađorđevića, čime bi bio dugoročno riješen jedan od gorućih problema ove mjesne zajednice.

"Kao i do sada, svi projekti i odluke čiji je cilj rješavanje problema građana Banjaluke imaće našu punu podršku, pogotovo kada je riječ o ključnim prioritetima, kao što je slučaj sa Zelenim mostom ili Ulicom Aleksandra Prvog Karađorđevića, te izgradnji vodovoda žCrno Vrelož", poručuju iz Gradskog odbora SP-a Banjaluka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana