Почиње “Ћевап фест” и Фестивал цвијећа

В. Г.
Почиње “Ћевап фест” и Фестивал цвијећа

Бањалука - Треће издање “Ћевап феста”, највећег гастро фестивала у БиХ, биће отворено данас у 15 часова, уз учешће девет познатих бањалучких ћевабџиница, саопштили су организатори.

Градоначелник Игор Радојичић и промотор “Ћевап феста” Небојша Куштриновић изразили су очекивање да би треће издање ове популарне манифестације могло да привуче више десетина хиљада посјетилаца.

- Ове године “Ћевап фест” траје до недјеље и биће организован на паркингу код Музеја савремене умјетности. Биће постављен велики шатор, гдје ће сви моћи да се послуже ћевапима. Обезбијеђен је и богат културно-забавни програм уз наступ музичких бендова, стендап комичара и културно-умјетничких друштава - рекао је Радојичић. Због одржавања концерта у оквиру “Ћевап феста”, у суботу од 18 до 23.30 часова, биће обустављен саобраћај у улици Краља Петра Првог Карађорђевића, на дијелу од Народног позоришта РС до зграде “Екватора”.

Град ће овог викенда бити домаћин и Фестивала цвијећа, који ће трајати до недјеље, а на којем ће се посјетиоцима представити десет излагача.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана