Pobjednici turnira fudbala u pijesku Spartak i Zemonsi

I. P.
Pobjednici turnira fudbala u pijesku Spartak i Zemonsi

Banjaluka - Mali fudbaleri na pijesku su poslije odgađanja turnira zbog loših vremenskih prilika ipak došli na svoje. Na takmičenju u okviru Kulturno-sportske manifestacije "Ljeto na Vrbasu" nastupilo je 20 ekipa, a dječaci uzrasta od devet do 12 godina pokazali su na plaži kod Zelenog mosta fudbalsko znanje. O tome svjedoče oduševljenje i aplauzi publike, koja ih je bodrila i posmatrala dva dana.

- Pobjednici takmičenja u konkurenciji dječaka rođenih 2006. i 2007. godine je ekipa Zemonsi. Drugo mjesto pripalo je fudbalerima Mladosti, a treće Spartaku. Četvrtu poziciju na turniru zauzeo je Farma prom - rekla je Slađana Golić iz Turističke organizacije grada Banjaluka.

U konkurenciji igrača rođenih 2004. i 2005. godine najbolja je bila ekipa Spartaka, koja je u finalu porazila OFK Lauš, dok su trećeplasirani bili fudbaleri Mladosti.

- Prezadovoljni smo turnirom. Najveće zadovoljstvo su osmijesi na licima učesnika. Malo nam je vrijeme kvarilo planove, ali i to smo uspješno prebrodili - kazala je Golićeva.

Napominje da će nagrade najboljima biti uručene u nedjelju.

- Odlučili smo da i onima koji nisu osvojili medalje uručimo nagrade za fer plej - kazala je Golićeva.

Istakla je da će u okviru manifestacije od petka do nedjelje na plaži kod Zelenog mosta biti održana odbojka na pijesku za amatere, kao i basket za djevojčice i dječake.

- U nedjelju biće održana tradicionalna "Kotlićijada", kao i trka dajaka i kajaka - rekla je Golićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana