Плесни клуб Гема три деценије на плесном подијуму

Глас Српске
Плесни клуб Гема три деценије на плесном подијуму

Бањалука - Плесни клуб "Гема" прославиће низом манифестација 30 година постојања и рада. Прва је свечана академија која ће бити одржана у понедјељак у амфитеатру Универзитета пословних студија у 19 часова.

- Свим нашим драгим гостима представићемо кратку ретроспективу протеклих 30 година рада, присјетити се свих који су били дио наше плесне породице од оснивања 1988. године и захвалити свима који су нам помагали у раду свих ових година - рекао је спортски директор плесног клуба "Гема" Тихомир Стефановић.

Додао је да су сви у "Геми" посебно поносни због тога што им је честитку поводом три деценије дјеловања упутио предсједник Свјетске плесне организације Мајкл Вент.

- То нам много значи јер осим знака пажње, та честитка је уједно и знак квалитетног рада као и подстицај за будућност - рекао је Стефановић.

Плесни клуб "Гема" састоји се од неколико секција: спортског плеса - латиноамерички и стандардни плесови, секције за модерне плесове - џез балет и хип-хоп и секција у којој се плеше рекреативно.

- Клуб данас броји више од 450 чланова, а нека процјена је да је више од 20.000 људи прошло кроз клуб током три деценије рада - рекао је Стефановић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана