Обуставе саобраћаја у Бањалуци због Богојављења и Кинеске нове године

Срна
Обуставе саобраћаја у Бањалуци због Богојављења и Кинеске нове године

Бањалука - У Бањалуци ће данас бити обустављен саобраћај у бројним градским улицама због обиљежавања великог хришћанског празника Богојављења и Кинеске нове године.

Због кретања богојављенске свечане литије од Саборног храма Христа Спаситеља до Градског моста, од 11.00 до 14.00 часова биће обустављен саобраћај у улицама краља Петра Првог Карађорђевића, на дијелу од Алеје Светог Саве до Булевара цара Душана, Марије Бурсаћ, на дијелу од Книнске улице до Улице краља Петра Првог Карађорђевића и на Булевару цара Душана, на дијелу од Улице краља Петра Првог Карађорђевића до Улице Ђуре Даничића.


Саобраћај ће поводом Богојављења бити обустављен и на дијеловима улица Теодора Колокотрониса, Патре, Исаије Митровића, Макарија Соколовића, Славка Родића, Љупка Рачића, браће и сестара Капор и 22. априла, а корекције на линијама јавног превоза могу се погледати на интернет страници Градске управе Бањалуке.

Када је ријеч о обиљежавању Кинеске нове године у Бањалуци, од 18.00 до 19.00 часова биће обустављен саобраћај у Улици краља Петра Првог Карађорђевића, на дијелу од Алеје Светог Саве /Народно позориште Републике Српске/ до Булевара цара Душана.

Из Градске управе Бањалука саопштено је да ће се за вријеме обуставе саобраћаја, на линијама јавног превоза путника које саобраћају Улицом краља Петра Првог Карађорђевића, на дијелу од Улице Марије Бурсаћ до Алеје Светог Саве, извршити преусмјеравање аутобуса у Булевар цара Душана и улице - Книнску, Видовданску и Вука Караџића, и даље постојећом трасом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана