Novogodišnji program biće najbolji u regionu

A. S.
Novogodišnji program biće najbolji u regionu

Banjaluka - Gradonačelnik Igor Radojičić izjavio je juče da će u ovom gradu novogodišnji program biti najbolji u regionu.

On je rekao da će 30. decembra biti održan koncert Harisa Džinovića, u novogodišnjoj noći nastupiće Nikola Rokvić i Željko Samardžić, a prvog dana naredne godine Željko Joksimović. Radojičić je istakao da je riječ o najpoznatijim regionalnim zvijezdama, kao i da je ovo već treća godina otkako Banjaluka “pokušava da se pozicionira kao regionalni centar i da kroz novogodišnji program privuče što veći broj turista”. On je rekao da je do sada obezbijeđeno više od 100.000 KM iz donacija i sponzorstava i da će time uspjeti da prikupe “znatna sredstva za pokrivanje programa”.

Samardžić je rekao kako je siguran da će u novogodišnjoj noći imati dobru publiku, kao i da njegove pjesme privlače uglavnom žensku publiku, jer je riječ o lijepim ljubavnim pričama. On je podsjetio da je u ovom gradu prvi put nastupio na festivalu “Prvi aplauz” 1973. godine, ističući da je to u startu bila njegova dobra veza sa Banjalukom.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana