Novogodišnje slavlje od 25 do 100 maraka

Jelena Bjelica
Novogodišnje slavlje od 25 do 100 maraka

Banjalučani koji i ove godine najluđu novogodišnju noć odluče da dočekaju u nekom od gradskih kafića, klubova ili restorana moraće da požure sa rezervacijama, jer kako tvrde organizatori, gotovo sva mjesta su rasprodata, a cijena provoda, u koju su uglavnom uključeni piće, meza i muzika, kreće se od 25 do 100 maraka.

U jednom od najvećih banjalučkih klubova "Kruna" kažu da su rezervacije počele prije nekoliko dana.

- Cijena ulaznice za doček nove godine u našem klubu je 40 KM za djevojke, a 50 KM za muškarce, u koju je uračunata hrana jer će biti švedski sto, dok će goste zabavljati bend koji je već nekoliko puta svirao u "Kruni". Da najluđu noć ovdje proslave uglavnom su zainteresovani naši ljudi koji sada žive u Sloveniji, Austriji, dok se Banjalučani ipak manje interesuju - istakao je menadžer kluba "Kruna" Zoran Ivanković i dodao da su cijene niže nego prošle godine.

U klubu "Andergraund" kažu da su rezervacije počele i da vlada veliko interesovanje.

- Proslava u našem klubu koštaće 40 KM, a u cijenu je uračunata meza. Kapacitet je oko 230 mjesta i to uglavnom vrlo brzo sve bude rezervisano - rekao je menadžer ovog kluba Predrag Kelečević i dodao da će posjetioci imati priliku da uživaju u svim žanrovima muzike, od strane, domaće, pa do narodne.

Menadžer kluba "Kristal" Aleksandar Lakić rekao je da rezervacija mjesta za doček nove godine kod njih počinje u ponedjeljak.

- Cijena ulaznice, u koju je uključeno jedno piće i meza, iznosi 40 maraka. Iako je "Kristal" veliki klub i ima puno mjesta, sve se vrlo brzo rezerviše, pa se nadamo da će tako biti i ove godine - istakao je Lakić.

U kafiću "Coffe time" kažu da su već sva mjesta za doček nove godine rezervisana.

- Rezervacija je bila 25 maraka, a uračunati su piće i meza. U kafićima je, za razliku od klubova, rezervacija jeftinija pa se vrlo brzo mjesta rezervišu i mnogo je zainteresovanih - rekao je vlasnik ovog kafića Uroš Bošnjak.

U hotelu "Bosna" ističu da će ove godine doček biti organizovan u Kristalnoj sali.

- Cijena ulaznica, koje zainteresovani već mogu da rezervišu, iznosi 100 maraka. U to je uključena bogata večera i prenoćište za goste koji nisu iz Banjaluke - rekao je Ilija Basalo, šef restorana hotela "Bosna" i dodao da će goste zabavljati "Moderato bend".

I u većini ostalih restorana i kafića ponuda je bogata, a mjesta sve manje, dok su cijene standardne, do 100 maraka za provod u najluđoj noći.

Ima i onih ugostiteljskih objekata koji će tek od iduće sedmice početi da prodaju ulaznice za novogodišnju proslavu.

Cijene pića

Cijene pića neće se povećavati za najluđu noć ni u jednom klubu i kafiću nego će ostati iste kao i svih drugih dana - potvrdili su ugostitelji koji će organizovati doček nove godine 31. decembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana