На Трешњику одржан први Бањалучки пикник

В. П.
На Трешњику одржан први Бањалучки пикник

Бањалука - На популарном излетишту Трешњик одржан је први "Бањалучки пикник" који је окупио бројне породице са дјецом, тинејџере, али и припаднике треће животне доби.

Многи грађани су суботу поподне провели уз фризбије, рекете, лопте, друштвене игре, али и уз "излетничку" трпезу која је незаобилазни дио сваког пикника.

Компанија "Лакталис БХ", као један од пријатеља пројекта, организовала је наградна такмичења, али и обезбиједила сласне пикник залогаје за све излетнике.

- Укусни сендвичи од "президент" сирева, домаће "дукат" млијеко и јогурти, "дукат" чоколадно млијеко и протеински напитак "дукат фит" били су на "менију" пикника у којем је уживало неколико стотина Бањалучана. Након радне седмице "Бањалучки пикник" се показао као идеалан вид дружења са породицом и пријатељима, опуштања у природи. Срећни смо што смо за све генерације, од најмлађих до најстаријих, омогућили да дио тих успомена буде везан и за гурманску понуду коју смо с пажњом креирали - рекао је водитељ маркетинг сектора "Лакталиса БХ" Харис Каденић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана