Moja kravica igralište u parku Mladen Stojanović

V. P
Moja kravica igralište u parku Mladen Stojanović

Banjaluka - Kompanija "Mlijekoprodukt" iz Kozarske Dubice pokloniće gradu novo igralište vrijedno 50.000 KM u parku "Mladen Stojanović", čija izgradnja bi trebalo da bude završena do 22. aprila, Dana grada.

Rekao je to juče gradonačelnik Igor Radojičić nakon potpisivanja ugovora o donaciji sa predstavnicima pomenute kompanije.

- Ovo je prvi ugovor koji su predstavnici grada potpisali nakon što smo nedavno pokrenuli inicijativu za izgradnju novih dječijih igralište kroz donacije društveno odgovornih kompanija. Grad je ponudio 22 lokacije sa riješenim imovinsko-pravnim odnosima i dozvolama koje su potrebne za jedna takav projekat - rekao je Radojičić i zahvalio ovoj kompaniji na poklonu koji će dobiti djeca Banjaluke.

Šef tima za marketing kompanije "Mlijekoprodukt" Vladimir Sandić je rekao da je veliko zadovoljstvo što su u prilici da poklone gradu kutak za djecu koji će nositi ime brenda ove kompanije "Moja kravica igralište".

- Nadamo se da će mališani na tom igralištu sređenije odrastati. Biće napravljeno prema najsavremenijim standardima, vodeći računa da bezbjednost djece bude na najvišem nivou - kazao je Sandić.

U Gradskoj upravi su najavili da će u ponedjeljak, 27. marta, biti potpisan ugovor sa Mikrofin bankom, koja će sa oko 60.000 KM finansirati izgradnju igrališta u Boriku na zelenoj površini na Bulevaru vojvode Živojina Mišića, kod OŠ "Branko Ćopić", gdje je svojevremeno bila planirana izgradnja crkve.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana