Моја кравица игралиште у парку Младен Стојановић

В. П
Моја кравица игралиште у парку Младен Стојановић

Бањалука - Компанија "Млијекопродукт" из Козарске Дубице поклониће граду ново игралиште вриједно 50.000 КМ у парку "Младен Стојановић", чија изградња би требало да буде завршена до 22. априла, Дана града.

Рекао је то јуче градоначелник Игор Радојичић након потписивања уговора о донацији са представницима поменуте компаније.

- Ово је први уговор који су представници града потписали након што смо недавно покренули иницијативу за изградњу нових дјечијих игралиште кроз донације друштвено одговорних компанија. Град је понудио 22 локације са ријешеним имовинско-правним односима и дозволама које су потребне за једна такав пројекат - рекао је Радојичић и захвалио овој компанији на поклону који ће добити дјеца Бањалуке.

Шеф тима за маркетинг компаније "Млијекопродукт" Владимир Сандић је рекао да је велико задовољство што су у прилици да поклоне граду кутак за дјецу који ће носити име бренда ове компаније "Моја кравица игралиште".

- Надамо се да ће малишани на том игралишту сређеније одрастати. Биће направљено према најсавременијим стандардима, водећи рачуна да безбједност дјеце буде на највишем нивоу - казао је Сандић.

У Градској управи су најавили да ће у понедјељак, 27. марта, бити потписан уговор са Микрофин банком, која ће са око 60.000 КМ финансирати изградњу игралишта у Борику на зеленој површини на Булевару војводе Живојина Мишића, код ОШ "Бранко Ћопић", гдје је својевремено била планирана изградња цркве.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана