Mini-protest zbog novog šefa kabineta

V. P.
Mini-protest zbog novog šefa kabineta

Banjaluka - "Mini-protestom" ispred Gradske uprave odbornik PDP-a Draško Stanivuković juče je sa grupom od dvadesetak istomišljenika iskazao nezadovoljstvo zbog novog šefa kabineta Skupštine Veliše Malobabića.

Kako su istakli, Malobabić je na sastanku u Gradskoj upravi 25. jula ove godine bio na strani švajcarskih investitora, kompanije "Standard", a sada je već zaposlen u Skupštini. To su prikazali transparentom "Moj je život Švicarska".

- Želimo da dobijemo odgovore zašto je to urađeno i da li bi moglo doći do sukoba interesa u slučaju da im grad odobri povoljnosti u Ramićima jer je Malobabićeva porodica akcionar u toj firmi - kazao je Stanivuković. 

Predsjednik Skupštine grada Zoran Talić istakao je da nema sukoba interesa i da Malobabić nema akcije u toj kompaniji, već da je samo tamo bio zaposlen. On je dodao da tvrdnje pojedinaca mogu da štete razvoju grada.

- U petak dolazi jedna slovenačka fondacija, a ubrzo i italijanska firma i ako neko ima problem, neka i tu diže galamu - naglasio je Talić. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana