Мини-протест због новог шефа кабинета

В. П.
Мини-протест због новог шефа кабинета

Бањалука - "Мини-протестом" испред Градске управе одборник ПДП-а Драшко Станивуковић јуче је са групом од двадесетак истомишљеника исказао незадовољство због новог шефа кабинета Скупштине Велише Малобабића.

Како су истакли, Малобабић је на састанку у Градској управи 25. јула ове године био на страни швајцарских инвеститора, компаније "Стандард", а сада је већ запослен у Скупштини. То су приказали транспарентом "Мој је живот Швицарска".

- Желимо да добијемо одговоре зашто је то урађено и да ли би могло доћи до сукоба интереса у случају да им град одобри повољности у Рамићима јер је Малобабићева породица акционар у тој фирми - казао је Станивуковић. 

Предсједник Скупштине града Зоран Талић истакао је да нема сукоба интереса и да Малобабић нема акције у тој компанији, већ да је само тамо био запослен. Он је додао да тврдње појединаца могу да штете развоју града.

- У петак долази једна словеначка фондација, а убрзо и италијанска фирма и ако неко има проблем, нека и ту диже галаму - нагласио је Талић. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана