Manifestacija Kreativni avgust: Priredba i izložba za kraj

V. P.
Manifestacija Kreativni avgust: Priredba i izložba za kraj

Banjaluka - Manifestacija "Mjesec kreativnog razvoja za djecu i mlade - Kreativni avgust" ulazi u završnicu i ovog vikenda biće održana priredba u okviru koje će svoje kreativno stvaralaštvo, nastalo na radionicama ove manifestacije predstaviti svi njeni učesnici.

- U nedjelju, 30. avgusta u Domu omladine, sa početkom u 18 časova, biće otvorena izložba fotografija, strip crtanja, likovnih i ručno rađenih radova koje su vrijedne i kreativne ruke stvarale proteklih dvadeset dana - saopštili  su organizatori, udruženje "Zdravo da ste".

Dodali su da će poslije otvaranja izložbe, posjetioci moći uživati i u muzičko-zabavnom programu koji su pripremili učesnici plesnih i muzičkih radionica.

- Ovogodišnji program završne priredbe "Kreativni avgust" ima i humanitarni karakter. Radovi nastali na radionicama ove manifestacije moći će da se kupe po simboličnim cijenama, a sakupljeni novac biće iskorišćen za kupovinu školskog pribora djeci iz nekoliko višečlanih porodica - istakli su u ovom udruženju.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana