Кварови на расвјети, рупе и смеће најчешће притужбе

В. П.
Кварови на расвјети, рупе и смеће најчешће притужбе

Бањалука - Кварови на јавној расвјети, ударне рупе на саобраћајницама, те потешкоће у вези са одвозом смећа и расподјелом контејнера проблеми су које су грађани ове и прошле године најчешће пријављивали Градској управи.

- Грађани су имали притужбе и на рад зимске службе, а пријављивали су и да неке зелене површине нису покошене те да поједине крошње треба орезати или уклонити стабла - казали су у Градској управи.

Навели су и да је број телефона за пријаву комуналних проблема у првих осам мјесеци ове године позван 531 пут, док је лани било око 1.250 позива.

- Није било злоупотребе овог броја, грађани су љубазни, коректни и одвија се двострана комуникација с циљем отклањања пријављених проблема - навели су у Градској управи.

Казали су да надлежна одјељења, у зависности од пријављеног проблема, предузимају различите мјере, као што су интервенције, поправке и слично.

У Градској управи су напоменули и да грађани, осим наведених проблема, могу да пријаве оштећења на тротоарима, хоризонталној и вертикалној саобраћајној сигнализацији те семафорима.

- Исто тако могу да пријаве уништавање клупа, корпи за отпатке, надстрешница на аутобуским стајалиштима, контејнера и слично - прецизирали су у Градској управи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана