Kula robot i njihalice krasiće novo igralište

Agencije
Kula robot i njihalice krasiće novo igralište

Banjaluka - Mališani iz naselja Aleja-Centar dobiće novo mjesto za igru i druženje, jer je u ulici Branka Ćopića počela gradnja igrališta na kojem će biti postavljeno nekoliko savremenih rekvizita.

Osim klackalica, ljuljaški i njihalica djeca će na raspolaganju imati i multifunkcionalnu kulu robot. Ispod sprava je predviđena antistres gumena podloga, a igralište je namijenjeno za djecu uzrasta od tri do 12 godina.

Igralište niče u okviru akcije izgradnje igrališta u saradnji sa društveno odgovornim kompanijama, a zahvaljujući kompaniji "Kroacija osiguranje", koja je donirala oko 30.000 KM. Izvođač radova je preduzeće "Građenje Đurić".

- Kao kompanija trudimo se da u zajednici u kojoj poslujemo pokažemo našu društvenu odgovornost. Zato smo se rado odazvali pozivu gradonačelnika Banjaluke da našim najmlađim sugrađanima izgradimo mjesto za igru - istakao je direktor "Kroacija osiguranja" za RS Vladimir Žganjac.

Sa željom da djeca uživaju u igri građevinsko preduzeće "Krajina" ustupilo je gradu na korišćenje zemljište bez naknade u svrhu postavljanja igrališta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana