Кула робот и њихалице красиће ново игралиште

Агенције
Кула робот и њихалице красиће ново игралиште

Бањалука - Малишани из насеља Алеја-Центар добиће ново мјесто за игру и дружење, јер је у улици Бранка Ћопића почела градња игралишта на којем ће бити постављено неколико савремених реквизита.

Осим клацкалица, љуљашки и њихалица дјеца ће на располагању имати и мултифункционалну кулу робот. Испод справа је предвиђена антистрес гумена подлога, а игралиште је намијењено за дјецу узраста од три до 12 година.

Игралиште ниче у оквиру акције изградње игралишта у сарадњи са друштвено одговорним компанијама, а захваљујући компанији "Кроација осигурање", која је донирала око 30.000 КМ. Извођач радова је предузеће "Грађење Ђурић".

- Као компанија трудимо се да у заједници у којој послујемо покажемо нашу друштвену одговорност. Зато смо се радо одазвали позиву градоначелника Бањалуке да нашим најмлађим суграђанима изградимо мјесто за игру - истакао је директор "Кроација осигурања" за РС Владимир Жгањац.

Са жељом да дјеца уживају у игри грађевинско предузеће "Крајина" уступило је граду на коришћење земљиште без накнаде у сврху постављања игралишта.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана