Korak po korak do boljeg života građana

M. V.
Korak po korak do boljeg života građana

Banjaluka - Gradski odbor Socijalističke partije će i dalje nastaviti da podržava, pomaže i insistira na rješenjima infrastrukturnih problema Banjaluke.

Ovo su istakli predstavnici socijalista koji su u četvrtak prisustvovali otvaranju kružnog toka na Rebrovcu i dionice istočnog tranzita, te početku radova na Zelenom mostu.

- Socijalisti su od početka, svim kapacitetima podržali ove projekte i nastavićemo i dalje da podržavamo, pomažemo i insistiramo na rješenjima ključnih problema grada - istakao je predsjednik Gradskog odbora SP-a Goran Selak.

On je dodao da je činjenica da problem i dalje postoji.

- Postojeća infrastruktura i dalje nema dovoljan kapacitet za porast broja stanovništva i ovoliki protok saobraćaja, ali upravo ovako se takvi problemi rješavaju. Složno, korak po korak i projekat po projekat. Ovo je takođe i dokaz da možemo da postignemo rezultate i ispunimo ciljeve na koje se čekalo decenijama. Zato imamo obavezu da nastavimo, da svi doprinesemo koliko možemo kako bismo rješavali prioritete Banjaluke i Banjalučana - istakao je Selak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana