Игра и пјесма најљепша честитка за 22. април

И. К.
Игра и пјесма најљепша честитка за 22. април

Бањалука - Прослави 22. априла, Дана града, придружили су се и малишани градских вртића, који су традиционално и ове године приредили манифестацију “Најмлађи вољеном граду”. У музичком павиљону парка “Петар Кочић” приредбу су извела дјеца из обданишта “Тијана” и “Радост”. Посебан аплауз добио је хор “Ђурђевак” који чине дјеца из свих градских вртића.

Шеф одсјека за образовање у Градској управи Љубинка Драгојевић казала је да се свечаност организована са циљем да се пошаље порука да вјечно живи слободарска Бањалука.

- Малишани су богатство не само града и Републике Српске, већ цијелог свијета, јер без њих би све друго било безвриједно. Овим догађајем дјеца из Центра за предшколско васпитање и образовање су као и претходних година пожељела да свом граду честитају рођендан - казала је Драгојевићева.

Помоћница директора Центра за предшколско васпитање Маријана Зрнић рекла је да је у богатом програму догађаја којима се обиљежава 22. април, ова манифестација један од најљепших, јер дјеца дијеле своју радост са свима нама.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана