Градско гробље једино кажњено због нечишћења снијега

Д. С.
Градско гробље једино кажњено због нечишћења снијега

Бањалука - Од свих предузећа, установа, институција и грађана, једино је "Градско гробље" у протеклом периоду кажњено због неочишћеног снијега.

Како су рекли у Градској управи, сви налози Комуналне полиције су испоштовани осим у случају "Градског гробља", којима је због нечишћења снијега испред пословног простора издат прекршајни налог.

- Дужност свих становника, власника индивидуалних и колективних стамбених објеката, као и пословних објеката у граду је да испред својих улаза очисте снијег - поручили су у Градској управи.

Према ријечима директора овог комуналног предузећа Недељка Милаковића, гробље на Побрђу није било очишћено на Божић и казна у износу од 3.500 марака у року је плаћена.

- Драго ми да је град за вријеме обилних сњежних падавина комплетно био очишћен од снијега, као и, између осталог, сва друга предузећа локалног, републичког и државног нивоа - рекао је Милаковић. Додао је да су сутрадан имали четири сахране, када су сви прилази и стазе кроз гробље били очишћени.

Већина становника не може да вјерује да је само једно предузеће кажњено због неочишћеног снијега на прилазима у објекте.

- Смијешно! Прије бих рекла да је ситуација обрнута, да је само једно или ниједно предузеће прошло некажњено. У вријеме сњежних падавина нити тротоари нити саобраћајнице нису били очишћени, а камоли прилаз неком објекту, установи или стамбеној згради - рекла је пензионерка Тања Томашевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана